Automotive

Reservedele og tilbehør af høj kvalitet til klassiske biler

Johs. Pedersen a/s supporterer JP Group og andre eksterne OES-kunder med knowhow, produktionsoptimering, fremstilling af presse- og stanseværktøjer, samt producerede reservedele.

Vores maskinpark er specialiseret inden for rørbukning, 3D laserskæring og svejseprocesser i aluminium, rustfrit stål og almindeligt sort stål, hvilket gør os særdeles konkurrencedygtige på verdensmarkedet.

Vores produktprogram omfatter karosseridele, udstødningssystemer samt benzin- og olietanke, der primært henvender sig til eftermarkedet for klassiske biler, og vi er stolte af at være OES-leverandør til blandt andre Porsche AG og Volkswagen AG i Tyskland.

Produkterne afsættes primært via Johs. Pedersen a/s’ søsterselskab JP Group a/s.

Specialiseret produktion

Vores knowhow og fine håndværk gør os i stand til at producere førsteklasses reservedele i jern og metal.

JP Automotive
JP Automotive
JP Automotive
JP Automotive
JP Automotive

Hvorfor vælge JP Group Automotive?

JP Group Automotive er kendt for at tilbyde reservedele og tilbehør af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi leverer produkter til kunder over hele verden, og vores sortiment omfatter både originale reservedele og eftermarkedsløsninger.

Vi tilbyder

Garanteret kvalitet

Vi tilbyder

Hurtig levering

Vi tilbyder

Egenproduktion

Vi tilbyder

23.000 reservedele

Vi tilbyder

Vi taler dit sprog

Vi tilbyder

Certificeret

En betroet partner indenfor bilindustrien

Virksomheden har opbygget et godt ry for pålidelighed og service blandt både professionelle mekanikere og bilentusiaster. Med et omfattende netværk af distributører og forhandlere er JP Group Automotive en betroet partner inden for bilindustrien til at levere højkvalitetsdele og tilbehør til reparation og vedligeholdelse af køretøjer.

Vi garanterer produktkvalitet ved at følge landespecifikke regler over hele verden. Vores erfarne kvalitetsafdeling udfører prøvetestning, herunder langvarig produkttestning på biler. Vi sikrer verdensomspændende kvalitetskontrol og produktbeskaffenhed gennem samarbejde mellem vores kvalitetsafdelinger i Danmark og Kina.

Tag med på en virtuel rundtur i JP-huset