JP Train

Vi producerer reservedele til togbranchen

Siden 1989 har Johs. Pedersen a/s været en nøgleleverandør til togbranchen i Danmark, Sverige og Tyskland.

Johs. Pedersen a/s er en veletableret virksomhed med ekspertise i fremstilling af mekaniske komponenter i en række forskellige materialer såsom almindeligt stål, rustfrit stål, kobber og aluminium. Vores dedikation til kvalitet og præcision har gjort os til en pålidelig partner inden for industrien.

Med mange års erfaring har vi opnået en ledende position som producent og leverandør af interiørdele til primært skandinaviske tog. Vores komponenter spænder over et bredt spektrum af produkter, der bidrager til både funktionalitet og æstetik inden for toginteriør.

Læs mere om JP Train

Fra og med den 1. maj 2023 afhændede vi af strategiske årsager forretningsområdet relateret til vores TRAIN-produkter i Johs. Pedersen a/s til Artex AB i Sverige, der er førende inden for dette område i Norden.

Virksomheden fortsætter efter overtagelsen som Johs. Pedersen TRAIN a/s, nu som et dansk datterselskab af Artex AB, Sverige.

Samtidig er der indgået en tæt og eksklusive samarbejdsaftale mellem Johs. Pedersen a/s og Johs. Pedersen TRAIN a/s, hvor Johs. Pedersen har en eksklusiv aftale om produktion af en bred vifte af reservedele til togbranchen.